Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkmeeting MeppelUnited op 23 juni in Herberg ’t Plein: Panel met deskundigen over “digitale ontwikkelingen in de toekomst”.

23 juni 2022 15:30 - 18:00

€5,00

Op donderdag 23 juni staat de eerstvolgende Netwerkbijeenkomst van MeppelUnited weer op het programma. Deze wordt als vanouds weer gehouden bij Herberg ’t Plein in Meppel.

Tijdens deze bijeenkomst kijken we met een prominent panel naar de huidige en toekomstige ontwikkelingen op gebied van IT en digitale toepassingen. Hiervoor hebben we een drietal experts uitgenodigd die vanuit diverse disciplines hun visie zullen geven op ontwikkelingen, trends en innovaties. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen, de panelleden zullen ongetwijfeld ook onderling in gesprek gaan over actuele onderwerpen als e-commerce, security en innovatiemanagement.

We stellen de panelleden kort aan je voor:

Stefan Zevenberg is oprichter en directeur van de bedrijven NewcommIT (inmiddels Infradax) en Surity. Hij houdt zich al jaren bezig met IT-infrastructuur, cloudoplossingen en security voor een groot aantal bedrijven en organisaties in heel Nederland. Stefan heeft de ontwikkeling van digitalisering en informatisering van bedrijfsprocessen vanaf het begin meegemaakt en is hierin meegegroeid. Hij geeft als expert over deze en aangrenzende onderwerpen regelmatig boeiende presentaties op vakspecialistische congressen en bijeenkomsten!

 

 

 

 

 

Jan Piet van Dijk is Directeur/Eigenaar van Interwijs, specialist in “de reis naar online succes”. Op gebied van E-commerce en inrichten van digitale winkels voor zijn grote aantal klanten is Jan Piet dé partner met uitgebreide expertise.  Onderwerpen waar hij zich dagelijks mee bezig houdt zijn onder andere het inrichten van websites, webshops, online marketing (SEO en SEA). Jan Piet spreekt met veel passie en kennis over zijn vakgebied!

 

 

 

 

 

 

Olaf Agterbosch is ondernemer in diverse werkvelden van de IT-branche via zijn bedrijven B4unoIT en Dé IT Coöperatie. Olaf is strategisch adviseur voor een groot aantal bedrijven en organisaties, waaronder het Ministerie van Buitenlandse zaken. Als trendwatcher en innovatiemanager spreekt Olaf regelmatig voor groter publiek over ontwikkelingen in de IT-branche. Daarnaast is hij specialist in outsourcing van IT-processen en werkzaamheden. Olaf is auteur van het boek “Succes met opdrachtgeverschap! Tips voor ICT-opdrachtgevers.

 

 

 

 

 

Programma:

15.30 uur Inloop & ontvangst

16.00 uur Presentatie, panel discussie, stellen van vragen

17.00 uur Netwerken

18.00 uur Einde

Indien je wilt deelnemen kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl

De kosten bedragen € 5,00 per persoon, inclusief 2 koppen koffie of thee.

Gegevens

Datum:
23 juni 2022
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.meppelunited.nl/nieuws/netwerkmeeting-meppelunited-23-juni-2022/

Organisator

MeppelUnited
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Herberg ’t Plein