11 Mei Workshop “Leer Winnend Presenteren” door presentatietrainer Joop de Haan in Herberg ’t Plein

MeppelUnited is er in geslaagd om op donderdag 11 mei de zeer ervaren Presentatietrainer Joop de Haannaar Meppel te halen! Joop zal je in een workshop van een uur met zijn enthousiasme meenemen in de geheimen van het geven van een goede presentatie. De workshop is interessant voor de ervaren presentator die regelmatig een (bedrijfs)presentatie geeft, maar ook voor degenen die graag willen leren hoe een goede presentatie te geven. Na de workshop is er  gelegenheid om onze spreker persoonlijk te ontmoeten en te netwerken met andere aanwezigen.

Over Joop de Haan

Joop heeft in zijn loopbaan (sales, consultancy, management) duizenden presentaties gemaakt en gegeven. Weet wat werkt. Is een ervaren professional met een uitgesproken mensgerichte en stimulerende stijl die zowel op team- als individueel niveau mensen kan laten groeien. En daar heel veel energie van krijgt. Goed, eerlijk advies door iemand die het allemaal heeft meegemaakt, die ook zelf de valkuilen van heel dichtbij heeft gezien, en weet hoe hij het verschil kan maken voor zijn klant. Vraag mensen welk percentage van de presentaties die zij bijwonen uitstekend is. Het antwoord zal ergens tussen 1% en 20% zitten. Bedenk eens wat voor kansen dat biedt. Het overgrote merendeel van het publiek dat je eerstvolgende presentatie gaat bijwonen bereidt zich dus onbewust voor op een middelmatige tot slechte ervaring. Maar stel dat je hun verwachting overtreft, wat zou dat betekenen voor je voorstel, je project, je visie, je advies?

 

Als je een voorsprong wilt nemen op je concurrent, als je wilt dat je boodschap echt overkomt, dan ligt hier een grote kans. Je toehoorders zullen je dankbaar zijn dat je presentatie zich onderscheidt van wat ze als normaal ervaren. En dat kan de doorslag geven in je voordeel. Leer winnend presenteren!

Programma:

15.30 – 16.00 uur Inloop

16.00 – 17.00 uur “Leer winnend presenteren”

17.00 – 18.00 uur Netwerken

Als je wilt deelnemen aan deze interessante gratis workshop dan kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl onder vermelding van “workshop presenteren”.  Bij aanvang betaal je € 3,00 voor je koffie/thee.