Blockchain is de toekomst! Voor 17 mei aanstaande zijn we er in geslaagd om Paul Bessems als spreker naar Meppel te halen. Paul is expert op gebied van Blockchain en de toepassingen ervan en één van de “early adapters” van Blockchain in Nederland. Voor deze bijzondere Netwerkmeeting zijn maximaal 35 plaatsen beschikbaar. Wil je er bij zijn? Meld je dan snel aan!

Paul Bessems

Paul Bessems is pionier, internationaal spreker, blockchain consultant, trainer en (co-) auteur van tien managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Hij is een expert op het gebied van Blockchain Organiseren. Hij helpt organisaties bij de transitie: ‘Van bedrijf naar netwerkorganisatie’ en met de vraag: Wat betekent Blockchain Organiseren voor onze organisatie en hoe kunnen we hiermee starten?’

Naast zijn werk als organisatieadviseur is Paul Bessems ook fellow en bestuursvoorzitter van de Weconomics Foundation. Weconomics faciliteert de transitie naar een duurzame welvaart. Het is een netwerk van pioniers die zelfstandig én samen bijdragen aan de verduurzaming van onze welvaart. Kern hierbij is de ontwikkeling en inzet van organisatietechnologie zoals blockchain.

Daarnaast is Paul ook CEO van Weconet Technologies BV, een spin-off van de Weconomics Foundation. Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg van een algemene datanutsvoorziening en vertaalt nieuwe technologie, waaronder blokchain, naar concrete toepassingen. Ten slotte is hij ook founder van The Institute for New Organizational Thinking.

Paul studeerde organisatiekunde aan de TUE. In 1992 introduceerde hij de Harvard Case Methode in Nederland en zette hij onder andere masterprogramma’s en promotieonderzoeken op. In 1992 start hij Buro Staff Support, zijn eerste professionele community. Daarna draagt hij bij aan het opzetten van tientallen professionele communities. De laatste jaren werken deze communities steeds meer met blockchaintechnologie.

De persoonlijke missie Paul Bessems is: Het organiseren van een duurzame welvaart.

Programma:

15.30 – 16.00 uur Inloop

16.00 – 17.00 uur Presentatie Paul Bessems over Blockchain

17.00 – 18.00 uur Gelegenheid tot vragen stellen en netwerken

Indien je je wilt aanmelden voor deze netwerkmeeting stuur dan een mail naar info@meppelunited.nl . De kosten voor dit unieke evenement bedragen € 4,00 inclusief thee/koffie, te betalen bij binnenkomst.