Verschillende generaties gaan verschillend om met de balans tussen werk en het privéleven. Hard werken, als het kan fulltime, en zo veel mogelijk verdienen was altijd een belangrijke waarde. De nieuwe generaties, X, Y en Z, gaan hier steeds meer de relativiteit van inzien. Zij maken andere keuzes, vinden een nieuwe tijdsverdeling en zijn ook kritisch in de keuze van het soort werk en de organisatie. Toegevoegde relevante maatschappelijke waarde speelt hier in een steeds grotere rol, doen waar je blij van wordt en misschien wel zelf een bedrijf starten zijn dan de opties.

Ingrid Kroes heeft een open blik op deze onderwerpen en spreekt dagelijks met ondernemers, young professionals en ambitieuze “carrièretijgers” over deze onderwerpen. Als coach houdt zij hen steeds een spiegel voor en heeft zo prachtige gesprekken met hele diverse mensen. Op 20 september neemt Ingrid ons mee in deze wereld en gaat ook het gesprek met jullie aan over relevante onderwerpen in een interactieve bijeenkomst bij MeppelUnited.

Ingrid Kroes is congruentie trainer en coach voor ondernemers en in grotere organisaties zoals de Rabobank en DPA. Sinds 2014 runt zij haar eigen onderneming. Zowel mannen als vrouwen helpt zij met hun persoonlijke positionering binnen hun bedrijf of binnen de organisatie waar ze voor werken en natuurlijk de positie in hun eigen leven. Altijd gelinkt aan iemands manier van communiceren zowel online als in real life.

“Ik hou er van om bewust uit te zoomen naar het grote geheel en te ontdekken welke verbindingen en gevolgen bepaalde processen hebben op gedrag en communicatie van mensen binnen organisaties”.

“Wanneer ik met mensen aan het werk ben komt er een energie bij me vrij waarmee ik mensen kan laten groeien op zowel zakelijk vlak als in persoonlijke ontwikkeling. Deze energie zet ik dan ook met enthousiasme in tijdens mijn training/coaching of in andere situaties waar nodig.”

 

Programma:

15.30 – 16.00 uur Inloop

16.00 – 17.00 uur Interactieve presentatie Ingrid Kroes

17.00 – 18.00 uur Netwerken in de herberg

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl met vermelding van voor en achternaam van de deelnemer(s). De kosten bedragen € 4,00 (inclusief koffie/thee)