Vitaliteit als succesfactor? Zeker weten!

Na de zeer succesvolle bijeenkomst van januari hebben we op 22 maart alweer onze volgende Netwerkmeeting in Herberg ’t Plein op de agenda staan. En uiteraard ook weer een spreker die veel te melden heeft over een erg actueel thema: “Vitaliteit”. Jan Timmerman, founder en directeur van BuroVitaal, helpt mensen en organisaties vitaler te worden.

Jan: “Vitaliteit is opstaan met het gevoel dat het een fantastische dag gaat worden! Het is een overvloed aan energie. Daarbij
horen voldoende beweging, goede voeding en niet al te veel stress. Dit alles doe ik vanuit mijn grote passie om zo dynamisch mogelijk te leven en te ondernemen”.

Tot 2015 is Jan bovengemiddeld actief geweest in een hectische rol als ondernemer in de grafische marketing communicatie sector. Daarna is het roer omgegaan. Inmiddels in het bezit van een afgeronde beroepsopleiding tot Beweegcoach, is hij gestart met als belangrijkste doel zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen vitaal te worden. Dit doet hij door, on- en offline, medewerkers van bedrijven en organisaties te coachen op basis van 8 specifieke thema’s middels het vitaliteitsplatform YouPlus.

In 2016 heeft Jan ook het initiatief genomen voor BoostMe: hét fitplan voor ondernemers. Zijn ervaring als ondernemer in combinatie met zijn passie voor vitaliteit zet hij in om collega-ondernemers te trainen en te coachen. Uit eigen ervaring weet hij dat een vitale ondernemer gelukkiger is, beter presteert en daardoor een meer winstgevend bedrijf heeft. Een investering in jezelf is een investering in je bedrijf!

Jan neemt jullie mee in zijn werkwijze en zal zeker een aantal tips en trics met jullie delen! Bovendien zal Jan op interactieve wijze de aanwezigen gaan testen op hun kennis over vitaliteit.

Samen werken aan een vitale body & mind. Met als prettige bijkomstigheid ook nog eens te kunnen sparren over ondernemerschap en wellicht te komen tot nieuwe inzichten. Hoe leuk is dat…?

Programma:

15.30 – 16.00 uur Inloop

16.00 – 17.00 uur Vitaliteit als succesfactor? Zeker weten! door Jan Timmerman

17.00 – 18.00 uur Netwerken

Je kan je aanmelden voor de Netwerkmeeting door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl. De kosten, inclusief thee/koffie zijn € 4,00, te voldoen bij binnenkomst.

We zien je weer de 22e maart!