Als MeppelUnited zijn we er wederom in geslaagd een interessante spreker naar Herberg ’t Plein te krijgen. Rien Mook zal ons meenemen in de workshop:

“Succesvol door Persoonlijk Leiderschap”

Leiding geven begint met leiding geven aan jezelf. Ondernemers, ZZP-ers en leidinggevenden hebben doelen die ze willen of moeten bereiken. Dat vraagt niet alleen om kennis en vaardigheden, maar ook om leiderschap. Rien Mook is succesvol businesscoach maar heeft ook brede ervaring als directeur en leidinggevende in het bedrijfsleven. In de afgelopen jaren begeleidde hij meer dan honderd ondernemers, directeuren en leidinggevenden in hun verdere persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Hij is specialist op het vlak van persoonlijk leiderschap. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen en die van zijn klanten neemt hij ons op 5 oktober mee op reis naar de wereld van persoonlijk succes in de meest brede zin van het woord.

Programma:

15.30 – 16.00 uur   Inloop

16.00 – 17.00 uur   “Succesvol door Persoonlijk Leiderschap” door Rien Mook

17.00 – 18.00 uur   Netwerken, ontmoet diverse interessante mensen!

Indien je wilt deelnemen aan de workshop en het netwerken kan je je aanmelden door een mailbericht te sturen naar info@meppelunited.nl onder vermelding van ” aanmelding workshop 5 oktober” .