MeppelUnited presenteert op 1 december ZP Meppel, de organisatie voor Zelfstandige Professionals in de regio Meppel. Bovendien maken we op dezelfde middag meteen de verbinding met BC Meppel, die op 1 december een verdieping lager haar BC Café houdt. Beiden vinden plaats in de gezellige Herberg ’t Plein inzet hart van Meppel!

Afgelopen jaar hebben een aantal Meppeler ZP’ers zich intensief bezig gehouden met de oprichting van ZP Meppel. De startdatum staat op 1 januari, maar op 1 december kan je al vernemen wat de plannen zijn van ZP Meppel en wat ze voor jou als ZP’er kan betekenen. Uiteraard is weer iedereen welkom, je hoeft niet per sé ZP’er te zijn om deze interessante middag mee te maken!

Om de banden tussen MeppelUnited en Meppeler ondernemers te versterken zullen we ons na de presentatie mengen met de leden van de BC Meppel om onder een drankje en muziekje te gaan netwerken. Het programma ziet er als volgt uit:

15.45 – 16.00 uur Ontvangst in de bovenzaal van Herberg ’t Plein

16.00 – 16.45 uur Presentatie ZP Meppel

16.45 – 18.00 uur Netwerken onderling en in het BC Café met live muziek (drankjes voor eigen rekening)

Indien je wilt deelnemen aan deze interessante Netwerkmeeting dan kan je je aanmelden via de contactpagina of door een mailbericht te sturen naar info@meppelunited.nl

Ben je nog niet aangesloten bij MeppelUnited, dan kan dat via LinkedIn.