In november 2014 was LinkedIn specialist Henk Ritmeester al eens te gast als spreker bij MeppelUnited. Meer dan 50 mensen waren destijds getuige van een vlotte, boeiende en informatieve presentatie. Inmiddels is LinkedIn in hoog tempo doorontwikkeld en is het tijd voor een update over de mogelijkheden die dit wereldwijde netwerk ons biedt. De leden van de BCM (Business Club Meppel) zullen ook aansluiten.  Netwerken en borrelen doen we gezamenlijk. Wil je er bij zijn? Geef je dan snel op!

Henk is werkzaam voor LinkedIn en heeft zeer ruime ervaring in de wereld van recruitment en HRM.  Zijn baan is, kort gezegd, het ondersteunen van bedrijven en individuen om LinkedIn zo succesvol mogelijk te gebruiken.

Henk: “Ik heb er heel veel zin in om 29 juni met jullie te delen wat je kan bereiken met LinkedIn en hoe je dat het beste kan doen. Of dat nu is vanuit het perspectief van je organisatie of vanuit het perspectief ‘hoe vind ik een (volgende) baan?’. ”

“Eén van de nieuwe ontwikkelingen waarvan LinkedIn een voorbeeld bij uitstek is, is de sneltreinvaart waarin automatisering in steeds grotere mate bepaalt of je de juiste kandidaten je organisatie vinden dan wel dat de juiste banen jou vinden. Hoe dat werkt en hoe je dat kan beïnvloeden zal een thema zijn waar we zeker op in gaan. Daarbij bespreken we natuurlijk hoe je je op de beste manier kunt presenteren op dit zakelijke online netwerk en ook hoe je optimaal gebruik kunt maken van alle informatie die er op te vinden is.”

“Ik reken op een interactieve sessie, dus bereid alvast je vragen voor. Als je deze vooraf doorzet aan info@meppeleruitdaging.nl dan kan ik reeds vooraf bekijken of we deze vragen in ieder geval van antwoord kunnen voorzien.”

Wil je meer over Henk weten? Kijk dan alvast even hier: https://nl.linkedin.com/in/hrprofessionals

Programma

15.30 – 16.00 uur            inloop

16.00 – 17.00 uur            presentatie Henk Ritmeester

Vanaf 17.00 uur               netwerken, mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen aan Henk en te netwerken met BCM-leden

Als je je wilt aanmelden, stuur dan een mailbericht naar info@meppeleruitdaging.nl met vermelding “aanmelding 29 juni”.