Tijdens de Netwerkmeeting van MeppelUnited op woensdag (!) 28 oktober brengen we een bezoek aan Pandriks Bake Off in Meppel.

’De belangrijkste reden voor het oprichten van Pandriks was dat brood vroeger veel lekkerder was. Vanuit die visie is Pandriks Bake-Off ontwikkeld. Een uniek proces waarbij uitsluitend natuurlijke grondstoffen worden gebruikt.’ aldus bedenker, oprichter en eigenaar Albert Hendriks van Pandriks.

Het brood van Pandriks is zeer uniek en wordt op een andere manier geproduceerd dan gebruikelijk. Elk broodje gaat door een productieproces van 28 tot 30 uur. Dit lange proces zorgt voor een perfecte uitwerking van alle ingrediënten. Ook zorgt het proces ervoor, dat het brood rijk is aan aroma, geur en smaak. Hoe dat proces precies werkt zal tijdens een rondleiding in de enorme productiehal worden uitgelegd. Uiteraard is er gelegenheid om na de rondleiding na te praten.

Let op: Er is maximaal plaats voor 30 deelnemers!

Programma:

15.45 uur ontvangst met koffie

16.00 uur rondleiding

17.00 uur napraten en proeven broodjes

17.45 uur einde

Aanmelden voor deze Netwerkmeeting kan via de contactpagina van deze website of door een mail te sturen naar info@7t9.nl. Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn deze keer geen kosten aan verbonden.