MeppelUnited is terug op 8 december met een Netwerkmeeting bij Herberg ’t Plein in Meppel! We besteden ruim aandacht aan het meest actuele en besproken onderwerp op dit moment: Energie! EnergieExpert Jan Albert Westenbrink neemt ons in zijn interactieve presentatie mee in vragen als: Hoe werkt het energiesysteem? Hoe kan je het beïnvloeden? Wat kan je er zelf in doen?

Tijdens deze zeer interessante meeting krijg je inzicht in hoe energie in Nederland georganiseerd is en georganiseerd kan worden, hoe deze processen lopen en welke systeem daaraan ten grondslag ligt. Overigens zal Jan Albert géén technisch advies geven, hij geeft je wel stof tot nadenken over je eigen situatie, bedrijf of privé. Én wat je zou kunnen doen om je situatie te verbeteren.

Sinds 2000 onderneemt Jan Albert als adviseur en (interim-)manager/directeur. Zijn credo is ‘Samen Richting Geven’. De waarde van het netwerk gebruiken, inzetten van veranderingen en het creëren van nieuwe mogelijkheden. Hij gelooft in co-creatie bij zowel ontwikkeling als het vermarkten van producten en diensten. Sinds 2017 richt Jan Albert zich geheel op de relatie tussen economie, duurzame energie, verduurzaming en energietransitie. 

Momenteel is Jan Albert Westenbrink onder andere voorzitter van Verduursaam Écht Meppel: Bedrijven staan voor een flinke opgave bij het verduurzamen van hun vastgoed en energiehuishouding. Doorgaans behoort de aandacht hiervoor niet tot de core business. Laat staan de kennis, capaciteit, aandacht en ook het kapitaal dat nodig is om alle ambitieuze plannen te realiseren. Met nuchterheid die het ondernemerschap in Meppel en omstreken tekent, pakt Verduursaam Echt Meppel deze duurzame handschoen integraal op. Verduursaam Écht Meppel is van, voor en door bedrijven uit Meppel en omstreken. De visie van Verduursaam Écht: “Energietransitie is geen toverwoord, maar een wérkwoord”.

Wanneer:         Donderdag 8 december

Aanvang:          Inloop vanaf 15.30 uur, start presentatie 16.00, 17.00 uur start netwerken, einde 18.00 uur

Waar:                Herberg ’t Plein Meppel

Kosten:             € 5,00 inclusief 2 koppen koffie of thee

Opgave:           Stuur een mail naar info@meppelunited.nl met “opgave netwerkmeeting 8 december”