Op 28 april aanstaande gaan we weer van start met de netwerkevenementen van MeppelUnited. Onze laatste meeting was op 1 oktober 2020, midden in de Corona-crisis, en volledig in het kader van Corona. Met de eerstvolgende bijeenkomst proberen we jullie tools te bieden om je de komende tijd weer op scherp te zetten.

Voor deze bijeenkomst van MeppelUnited hebben we Freedo Visser van Habitusk uitgenodigd. Freedo neemt jullie mee in de wereld van de gedragspsychologie, hoe ons brein werkt, wat gedragsverandering bewerkstelligt en hoe je dit aanpakt. De afgelopen 2 jaar heb je je misschien op een aantal onderwerpen aangepast aan situaties waarmee je mogelijk minder blij bent. Freedo biedt je het gereedschap om deze ingeslepen gewoontes aan te passen aan een nieuwe situatie. Dit is een systematisch proces waarin hij je leert de vaak onbewuste keuzes en beslissingen van jou naar boven te halen, en deze vervolgens om te zetten naar ideeën en strategieën die je gedrag zullen beïnvloeden.

Hoe vaak neem je je voor iets te doen maar toch kom je niet in beweging of geef je op? Wat zou het je opleveren als je meer invloed zou hebben op je eigen gedrag?

Over Freedo Visser

Freedo biedt training, coaching, advies en spreekt op het gebied van duurzame gedragsverandering. Het is zijn doel om meer bewustzijn te creëren over gedragspsychologie en hoe je dit in je voordeel kan laten werken zodat je de doelen behaalt die je voor ogen hebt. Door een bijzonder uitdagende periode in zijn leven begon Freedo zich te verdiepen in dit onderwerp, hier spreekt hij op 28 april ook over.

Tijdens deze workshop leer je op een andere manier naar je eigen gedrag kijken. Aan de hand van herkenbare voorbeelden behandelen we de belangrijkste wetenschappelijke theorieën over gedrag en gedragsverandering. Naast het behandelen van belangrijke theorie over gedrag, ga je ook zelf aan de slag.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor deze Netwerkmeeting van MeppelUnited in Herberg ’t Plein door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl o.v.v. Netwerkmeeting 28 april. de kosten bedragen € 5,00 per persoon, dit is inclusief 2 koppen koffie of thee.

Programma:

15.40 uur Inloop

16.00 uur Start workshop Freedo Visser

17.00 uur Netwerken

18.00 uur Einde