Op 22 november staat alweer de eerstvolgende netwerkmeeting van MeppelUnited op de agenda. Vanaf half 4 ben je welkom in Herberg ’t Plein in Meppel in de bovenzaal. We zijn er weer in geslaagd een interessante gastspreker te verbinden aan deze netwerkmeeting. Jan Ernst van Driel, directielid van het Deltion College in Zwolle, neemt ons mee in een interactieve presentatie waarin de driehoek bedrijfsleven, onderwijs en innovatie centraal staan. Vanuit zijn heldere visie over de toekomst van deze onafscheidelijke elementen die belangrijk zijn voor ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en zijn praktische ervaring met het netwerk in de 19 gemeenten rondom Zwolle zet Jan Ernst een interessante presentatie neer. Na de presentatie is er uiteraard uitgebreide gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken.

Over Jan Ernst van Driel

Jan Ernst van Driel is sinds 2008 Directeur Marketing en Communicatie van het Deltion College in Zwolle en tevens verantwoordelijk voor Business & Innovatie van het college. Als “register marketeer” (in Nederland de hoogste graad in marketing) heeft hij een interessante visie op de “school van de toekomst”.  Zijn achtergrond in organisatieontwikkeling, projectmanagement en executive coaching staat garant voor een stevig inhoudelijk verhaal.

Deelnemen?

Als je wilt deelnemen kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl , de kosten voor deelname zijn 4 euro, inclusief koffie/thee.