MeppelUnited is een platform waar door kennisoverdracht en kennisuitwisseling verbindingen gelegd kunnen worden op onderwerpen die gerelateerd zijn aan werk, arbeidsmarkt, economie en maatschappij. MeppelUnited is er voor bedrijven, zelfstandige professionals, werknemers, werkzoekenden en overheid. 

Voor bedrijven en zelfstandige professionals

Voor bedrijven en zelfstandige professionals is MeppelUnited hèt platform om te vertellen wie ze zijn, welke producten of diensten zij kunnen leveren, maar vooral ook hoe succesvol zij zijn in hun bedrijfsvoering. Je komt in contact met collega ondernemers, maar ook met de werknemers en werkzoekenden binnen MeppelUnited die allemaal een behoorlijke expertise op zijn of haar vakgebied hebben. Collega ondernemers kunnen leren van elkaar en voor andere netwerkleden kan het een eerste kennismaking zijn met het bedrijf of de ondernemer. Ondernemers kunnen een vraagstuk neerleggen waarover tijdens een bijeenkomst gebrainstormd kan worden. Deelname aan Meppel United betekent kennis overdragen, bekendheid genereren en in contact komen met talenten!

Voor werknemers en werkzoekenden

MeppelUnited is er voor werknemers en werkzoekenden die bereid zijn ervaringen te delen en kennis te vergaren. Of je nu werkzoekend bent of een volle werkweek hebt, door te netwerken kom je op andere ideeën en met andere mensen in contact die je kunnen stimuleren in je ontwikkeling. Misschien kom je wel via via in contact met de directeur van dat leuke bedrijf waarvoor je altijd al hebt willen werken, of wordt je net op dat ene idee gebracht waardoor je fluitend naar je werk gaat.

Voor intermediairs

Vertellen wat de bewegingen op de arbeidsmarkt zijn, in contact komen met bedrijven en organisaties uit de regio èn potentiële kandidaten voor bemiddeling ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Tijdens de bijeenkomsten van MeppelUnited is er uitgebreid de mogelijkheid om je als intermediair op de kaart te zetten en de juiste contacten aan te knopen.