Staphorster entrepeneur Rolf Tempelman (Payned) spreekt 28 mei bij MeppelUnited over kansen in de markt.

 

De Staphorster ondernemer Rolf Tempelman, eigenaar van Payned Payrolling in Staphorst zal donderdag 28 mei, om 16.00 uur in Herberg Het Plein in Meppel, een interessante presentatie geven waarbij hij onder andere vertelt over kansen in de arbeidsmarkt. Per 1 juli wordt de Wet Werk en Zekerheid van kracht, Rolf zal uitleggen wat dat kan betekenen voor werkgever en werknemer in het kader van payrolling.

 

Rolf Tempelman, gevestigd in de welbekende Pyramide aan de A28 in Staphorst, is naast eigenaar van Payned tevens schrijver van het boek “Koud, kouder, koudst” waarin hij de lezer meeneemt in de geheimen van koude acquisitie. Het uitgeven van dit interessante boek bracht hem, naast vele uitnodigingen in het land, een docentschap commercie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. In zijn presentatie zal Rolf ook nog verder inhoudelijk uitwijden over zijn boek en in gesprek gaan met het publiek.

 

Het belooft een interessante middag te worden voor zowel ondernemers, ZPers, werkenden als werkzoekenden. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Indien je wilt deelnemen kan je je aanmelden via de website van MeppelUnited: https://www.meppelunited.nl/contact/ (kosten: 3 euro, inclusief koffie/thee)

 

Het programma voor 28 mei

 

15.45 uur        Ontvangst in Herberg Het Plein

16.00 uur        Opening

16.05 uur        Presentatie Rolf Tempelman

17.00 uur        Netwerkborrel

18.00 uur        Einde