Wegens succes nogmaals mogelijkheid om je ervaringen te delen en te leren van anderen hoe je bent omgegaan met baanverlies en je opnieuw presenteren. Vrijdag 27 maart 2015, van 9.30 tot 12.00 uur.

Wil jij je toekomstgericht presenteren bij een nieuwe werkgever? Reken dan af met het verleden!

Hoe je dat doet? Dat is voor iedereen anders. Wil je weten hoe dat voor jou zou kunnen gaan? Meld je dan aan voor de workshop “Omgaan met baanverlies”.
Breder dan de titel doet vermoeden staat we stil bij de verschillende fases, emoties, gedachten, die je de afgelopen periode tegen bent gekomen. We nodigen je tijdens de workshop uit om je ervaring te delen en te leren van een ander.
Doe mee aan de gratis workshop “Omgaan met baanverlies” die weer vanuit MeppelUnited wordt aangeboden op vrijdag 27 maart 2015, van 9.30 tot 12.00 uur. Alleen voor koffie/thee vragen we een kleine kostenvergoeding.

Meld je direct aan door een mail te sturen naar: info@heijblom-consultancy.nl . Doe dat uiterlijk 25 maart 2015 20.00 uur. Vermeld daarbij jouw naam en (mobiele) telefoonnummer, zodat wij jou een bevestiging kunnen sturen en bericht over de locatie waar wij bijeenkomen.

Deze workshop wordt je aangeboden door Erik Doornbos en Arnold Heijblom.

Anderen zijn je al voorgegaan en hebben er hun voordeel mee kunnen doen. Stap ook over die drempel. Je bent van harte welkom.

 

Erik en Arnold