Op donderdag 27 oktober zal onze nieuwe burgemeester, Richard Korteland, de Netwerkmeeting van MeppelUnited bezoeken. Dit bezoek staat in het kader van zijn kennismaking met de inwoners van Meppel. Uiteraard bieden we de gelegenheid om vragen te stellen, maar ook om in ongedwongen sfeer persoonlijk kennis te maken. Vooraf aan deze kennismaking zal Crowdfunding-Specialist John de Vlieger een presentatie geven over Crowdfunding en netwerken.

Wil je kennismaken met de burgemeester of ben je geïnteresseerd in gebruik maken van Crowdfunding? Kom dan naar onze Netwerkmeeting in Herberg ’t Plein.

Over John de Vlieger

John is Manager detachering bij De Jong & Laan in de regio Zwolle. Door zijn veelvuldig contact met (startende) ondernemers ontdekte hij dat er nog geen platform voor Crowdfunding bestond in deze regio. Hij besloot samen met zijn zakenpartner Rudy den Butter Lovetofund te starten.

Lovetofund is het crowdfundingsplatform in de Zwolse regio. Zij brengt (startende) ondernemers in contact met investeerders. Met crowdfunding investeer je samen in een plan voor een nieuw project. Zo bepalen niet de banken, maar de investeerders samen of ze een plan een kans geven. Lovetofund ondersteunt (startende) ondernemers bij het vormgeven van de campagne, het verkrijgen van de financiering en aandacht bij een breed publiek.

Programma

15.45 – 16.00 uur Inloop

16.00 – 16.30 uur Presentatie Crowdfunding door John de Vlieger

16.30 – 18.00 uur Netwerken

Burgemeester Korteland zal tussen 17.00 en 18.00 uur bij de Netwerkmeeting aansluiten.

Aanmelden voor de Netwerkmeeting kan door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl of je aan te melden via de contactpagina op onze website. Opgave kan alleen als je aangesloten bent bij MeppelUnited of OpenCoffee Meppel én voor het gehele programma.