Op 1 oktober staat eindelijk weer een Netwerkmeeting van MeppelUnited op de agenda. Alhoewel…, we moeten creatief zijn in onze manier van netwerken. Gezamenlijk vinden we wel een manier waarop het gaat werken, afstand houden wordt het motto. Vanwege de afstand is het maximaal aantal deelnemers vastgesteld op 25. Wil je dus deelnemen zorg dan dat je je snel aanmeldt! Als je je aanmeldt rekenen we op je deelname. Vanaf half 4 ben je welkom in Herberg ’t Plein in Meppel in de bovenzaal. Je moet wel direct op een stoel plaatsnemen. Wat gaan we doen?

Interessante forumdiscussie over de gevolgen van Corona 

We zijn er weer in geslaagd interessante gastsprekers te verbinden aan deze netwerkmeeting. De sprekers zullen geïnterviewd worden over hoe zij de afgelopen 6 maanden hebben beleefd. Wat waren de gevolgen voor ze? Hoe zijn ze er mee omgegaan? Wat heeft het persoonlijk met ze gedaan? Wat hebben ze ervan geleerd? Wat zijn de verschillen en overeenkomsten? Uiteraard kan iedereen meedoen met de discussie.

De forumdeelnemers

Over Marloes Kok

Marloes is sinds 2005 Fysiotherapeut in het Isala Diaconessenhuis in Zwolle, zij is gespecialiseerd in Haptonomie. Tijdens de piek van de coronacrisis was Marloes nauw betrokken bij de zieke patiënten. Hierdoor zal Marloes inzicht geven in de krachten die er spelen in een ziekenhuis en vooral welke emoties dit losmaakt. 

Over Gino Spijkerman

Gino is bekend als zeer actieve Meppeler ondernemer, eigenaar van podiumbouwer Interstage. De evenementenbranche, waarin Gino acteert, is hard getroffen door de coronamaatregelen. Gino neemt ons mee in zijn corona-ervaringen, hoe hij hier mee om is gegaan, welke oplossingen hij heeft gezocht en hoe hij naar de toekomst kijkt. 

Over Ludo Tissingh

Ludo is sinds 2012 mede-eigenaar van het Modeteam, waarmee hij flexibel personeel inzet voor de mode retailbranche. Tevens is hij sinds 2015 samen met zijn compagnon Richard Bruins mede-eigenaar van AirSMASH, een bedrijf dat een adequate oplossing heeft om lucht te zuiveren. De coronacrisis heeft AirSMASH succes gebracht. Ludo neemt ons mee in hoe hij dit beleeft.

Het belooft een erg interessante middag te worden!

Programma donderdag 1 oktober

15.30 uur Inloop

16.00 uur Start forumdiscussie 

17.00 uur Napraten op de stoel (echt netwerken lukt nog niet)

18.00 uur Einde

Deelnemen?

Als je wilt deelnemen kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl , de kosten voor deelname zijn 4 euro, inclusief koffie/thee. Zorg voor een tijdige aanmelding, we hebben in verband met de coronamaatregelen slechts maximaal 25 plaatsen!