Op 27 februari staat alweer de eerstvolgende netwerkmeeting van MeppelUnited op de agenda. Vanaf half 4 ben je welkom in Herberg ’t Plein in Meppel in de bovenzaal. We zijn er weer in geslaagd een interessante gastspreker te verbinden aan deze netwerkmeeting. Robert de Boer, topondernemer uit de regio, neemt ons mee in een interactieve presentatie waarin de ontwikkeling, trends en de toekomst van E-commerce centraal staan. Vanuit zijn jarenlange ervaring en zijn huidige ervaring in de wereld van E- commerce zet Robert een zeer interessante presentatie neer. Hierin zal hij ook dieper ingaan op onderwerpen als, bijvoorbeeld, de komst van Amazon en Ali Baba.  Na de presentatie is er uiteraard uitgebreide gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken.

Over Robert de Boer

Robert de Boer uit Ruinerwold houdt zich al sinds 2003 intensief bezig met de wereld van E-commerce, Digital Marketing en ontwikkeling van bedrijven in deze interessante branche. In loondienst werkte Robert voor toonaangevende bedrijven als Logica CMG, T-Mobile, ModusLink en Intershop en was internationaal succesvol. Als eigenaar van Koffievoordeel.nl wist hij in 2012 met veel overtuiging de Rabobank Startersprijs te winnen. Met Koffievoordeel.nl combineert Robert zijn jarenlange ervaring binnen zijn eigen bedrijf en hij heeft dit inmiddels uit weten te bouwen tot een miljoenenbedrijf. Inmiddels is hij ook eigenaar van Voormijndier.nl , een koffiebranderij en doet hij internationale opdrachten voor Intershop. Robert de Boer is een autoriteit op gebied van E-Commerce en een veelgevraagd spreker. Met Robert als gast zijn we verzekerd van een boeiende spreker en een zeer actueel onderwerp!

Programma donderdag 27 februari

15.30 uur Inloop

16.00 uur Start presentatie Robert de Boer: “De kunst van het verleiden”

17.00 uur Netwerken

18.00 uur Einde

Deelnemen?

Als je wilt deelnemen kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@meppelunited.nl , de kosten voor deelname zijn 4 euro, inclusief koffie/thee. Zorg voor een tijdige aanmelding, we hebben maximaal 50 plaatsen!