De Mentale Sportschool: “binnen beginnen is buiten winnen!”

Passie voor sport en werken aan de ontwikkeling en groei van professionals. Die elementen hebben Irene van Gameren en Robbert van Opstal gecombineerd in De Mentale Sportschool. Hun opvatting van een goede conditie is dat je in staat bent om je aan te passen aan veranderende omstandigheden en uitdagingen in je bedrijf en leven. Zodat jij zelf de regie kunt houden wanneer er sociale, fysieke en emotionele uitdagingen op je pad komen. De karakterstijlen gebruiken zij als vertrekpunt bij hun activiteiten.

MeppelUnited is er weer in geslaagd een interessant programma samen te stellen voor de Netwerkbijeenkomst van 21 november in Herberg ’t Plein! Irene en Robbert verzorgen voor ons een interactieve workshop.

Verbinden op karakter: hoe kies je de juiste benadering?

Als manager of ondernemer moet je veel verschillende relaties onderhouden. Bijvoorbeeld met je medewerkers, klanten, opdrachtgevers en/of leveranciers. Dat is niet altijd even makkelijk. Want iedereen zit anders in elkaar. Hoe weet je nu wat de beste benadering is voor die ene, specifieke relatie?

Bovendien heeft iedereen andere belangen en behoeften. Ook jij hebt jouw behoeften, doelen en ambities. Bewust en onbewust. Dus wat werkt dan voor jou? Het (her)kennen van karakterstijlen helpt je bij ieder contact en in elk gesprek. Ken je jouw stijlen, dan weet je om te beginnen wat voor jou werkt. Ook begrijp je beter wat je juist wél of niet moet doen om de ander op de juiste manier te bereiken.

In deze interactieve workshop maak je kennis met de 7 karakterstijlen en ontdek je wat de cruciale verschillen zijn tussen de stijlen qua basisbehoeften en benadering. Een echte aanrader!

Programma:

15.30 uur Inloop

16.00 uur Workshop De Mentale Sportschool

17.00 uur Netwerken

18.00 uur Einde

Als je wilt deelnemen kan je je aanmelden door een mail te sturen naar het e-mailadres van MeppelUnited: info@meppelunited.nl

De kosten bedragen € 4,00 , hiervoor ontvang je ook nog 2 kopjes koffie of thee!