Na een mooie zomerpauze gaat MeppelUnited weer van start op donderdag 3 oktober met een interessante Netwerkmeeting over Trends & Strategie met Twan Houben.

Twan Houben is oprichter en eigenaar van Wardsteyn Trends & Strategie. Zijn ruime praktijkervaring heeft hij opgedaan in commerciële verkoop & marketingfuncties bij een aantal grote familiebedrijven.  Tevens was hij, onder andere, eindverantwoordelijkheid voor een belangrijke werkmaatschappij van een beursgenoteerd bedrijf. Met deze basis is hij de afgelopen 15 jaren als adviseur of directeur a.i. actief betrokken geweest bij diverse familiebedrijven. De meeste hiervan verkeerden financieel of bestuurlijk in een uitdagende situatie. Twan heeft hier zijn expertise opgebouwd over het gebruik maken van “market intelligence”  en concurrentie informatie. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het oplossen van  kwalitatieve problemen in, of met, het management/aandeelhouders bij ondernemingen in een krimpende markt.

Twan neemt ons in een interactieve bijeenkomst mee in deze materie, die voor alle ondernemers die te maken hebben met concurrentie interessant is. Met sprekende voorbeelden en vragen uit de zaal belooft het weer een dynamische Netwerkmeeting te worden.

Indien je wilt deelnemen kan je je aanmelden door een aanmeldingsmail te sturen naar info@meppelunited.nl. De Netwerkmeeting is uiteraard weer in Herberg ’t Plein in Meppel, het programma is als volgt:

15.30 uur Inloop

16.00 uur Start presentatie Twan Houben

17.00 uur Netwerken

18.00 uur Einde

De kosten zijn € 4,00 (inclusief koffie/thee), cash te voldoen bij binnenkomst.